Keresés
Close this search box.

Találkozó a Közszolgálati Szakszervezetek Európai Szövetségének (EPSU) főtitkárával

Május 26-án Budapestre látogatott a Közszolgálati Szakszervezetek Európai Szövetségének (European Public Services Union EPSU) főtitkára Jan Willem Goudriann, akivel találkozott Csóti Csaba is.
A SZEF érintett tagszervezetei (ATESZ, BDDSZ, KKDSZ), valamint más konföderációk szakszervezetei mellett Csóti Csaba is meghívást kapott a rövid esti találkozóra, ahol elsősorban jövőbeli lehetőségekről beszélgettünk, amelyek a közszolgálatban érintett tagszervezetek munkáját segíthetik.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a