Találkozó a Közszolgálati Szakszervezetek Európai Szövetségének (EPSU) főtitkárával

Május 26-án Budapestre látogatott a Közszolgálati Szakszervezetek Európai Szövetségének (European Public Services Union EPSU) főtitkára Jan Willem Goudriann, akivel találkozott Csóti Csaba is.
A SZEF érintett tagszervezetei (ATESZ, BDDSZ, KKDSZ), valamint más konföderációk szakszervezetei mellett Csóti Csaba is meghívást kapott a rövid esti találkozóra, ahol elsősorban jövőbeli lehetőségekről beszélgettünk, amelyek a közszolgálatban érintett tagszervezetek munkáját segíthetik.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.