Keresés
Close this search box.

A SZEF vezetőinek látogatása az Osztrák Szakszervezeti Szövetségnél (ÖGB)

A SZEF elnöke és nemzetközi ügyekért felelős alelnöke 2021. október 11-14. között az ÖGB meghívásának tett eleget. A két szövetség között fennálló együttműködés keretében, további egyeztetéseket folytatott a bécsi központú ÖGB elnökével és a társszervezetek képviselőivel annak érdekében, hogy a hazai konföderációs munkába átemeljük azokat a nemzetközi jó gyakorlatokat, amelyek adoptálhatók, illetve keressünk olyan új együttműködési lehetőségeket, amelyek a SZEF tagszervezetei számára is hasznosak lehetnek. A rendkívül feszes program a továbbiakban azt szolgálta, hogy az együttműködéshez szükséges egyes ismeretek felmérésre kerüljenek. Megállapodás született arról is, hogy 2022-ben az ÖGB elnöke a SZEF vendégeként viszonozza a látogatást, Budapesten. Tovább olvasom.

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.