2019.09.21-ei Szövetségi Tanács ülés határozatai

12/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az Alapszabály 50. / e) pontja szerinti az Ügyvivő Testületi beszámolót elfogadja.

13/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az új elnök – alelnöki munkamegosztásával kapcsolatban az MKKSZ által benyújtott javaslatokat nem fogadta el.

14/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta dr. Sebes József – KSZSZ szövegszerű kiegészítő javaslatát az új elnök – alelnöki munkamegosztásával kapcsolatban.

15/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta az Alapszabály 73. pontja és az SZMSZ 35. pontja szerinti jogkörében eljárva a beterjesztett javaslatot dr. Sebes József – KSZSZ szövegszerű kiegészítésével az új elnök – alelnöki munkamegosztást, mint a SZEF SZMSZ-ének 2. számú mellékletét.

16/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta, hogy a 3., 4., és 5. napirendi pontokat együtt tárgyalja.

17/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az MKKSZ által benyújtott javaslatait a 3.,4., és 5. napirendi pontokhoz kapcsolódóan nem fogadta el.

18/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa megszavazta az alábbiakat:

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 50. / a) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 700.000 forintban állapítja meg a SZEF elnökének munkabérét.

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 50. / a) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 140.000 forintban állapítja meg a SZEF alelnökeinek tiszteletdíját.

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 79. / c) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 87.500 forintban állapítja meg a SZEF FEB tagjainak tiszteletdíját.

19/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 83. pontja szerinti jogkörében eljárva a SZEF Mandátummegállapító Bizottság tagjává választja:

– Bittnerné Tóth Krisztina (PSZ)

– Farkas Zoltán Krisztián (HMTSZSZ)

– Turzó Marianna (BDDSZ)

– Dobrovits Orsolya (KKDSZ)

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és