Keresés
Close this search box.

2019.09.21-ei Szövetségi Tanács ülés határozatai

12/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az Alapszabály 50. / e) pontja szerinti az Ügyvivő Testületi beszámolót elfogadja.

13/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az új elnök – alelnöki munkamegosztásával kapcsolatban az MKKSZ által benyújtott javaslatokat nem fogadta el.

14/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta dr. Sebes József – KSZSZ szövegszerű kiegészítő javaslatát az új elnök – alelnöki munkamegosztásával kapcsolatban.

15/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta az Alapszabály 73. pontja és az SZMSZ 35. pontja szerinti jogkörében eljárva a beterjesztett javaslatot dr. Sebes József – KSZSZ szövegszerű kiegészítésével az új elnök – alelnöki munkamegosztást, mint a SZEF SZMSZ-ének 2. számú mellékletét.

16/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa elfogadta, hogy a 3., 4., és 5. napirendi pontokat együtt tárgyalja.

17/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa az MKKSZ által benyújtott javaslatait a 3.,4., és 5. napirendi pontokhoz kapcsolódóan nem fogadta el.

18/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa megszavazta az alábbiakat:

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 50. / a) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 700.000 forintban állapítja meg a SZEF elnökének munkabérét.

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 50. / a) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 140.000 forintban állapítja meg a SZEF alelnökeinek tiszteletdíját.

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 79. / c) pontja szerinti jogkörében eljárva havi bruttó 87.500 forintban állapítja meg a SZEF FEB tagjainak tiszteletdíját.

19/2019. (IX.21.) SZEF Szövetségi Tanács Határozat

A SZEF Szövetségi Tanácsa, az Alapszabály 83. pontja szerinti jogkörében eljárva a SZEF Mandátummegállapító Bizottság tagjává választja:

– Bittnerné Tóth Krisztina (PSZ)

– Farkas Zoltán Krisztián (HMTSZSZ)

– Turzó Marianna (BDDSZ)

– Dobrovits Orsolya (KKDSZ)

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik