2018.02.20-ai Ügyvivő Testületi ülés határozatai

18/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület egyhangúan megszavazta, hogy a SZEF konföderációs felvételét kérje a KVKF-be, valamint a felvételi igényét bejelentett szakszervezetekkel együtt.

19/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta a 2018. március 06-ra kitűzött Szövetségi Tanács ülés tervezett napirendi pontjait.

20/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület a Szövetségi Tanács ülés a tervezett 2.napirendi pontjának címét   a következő képen változtatta meg: „A SZEF 2018 évi programterve és elvárásai a 2018. április 8.-i parlamenti választások után felálló új kormányzat felé”

21/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta dr. Herczeg György KMDSZ az előzőekben tett javaslata alapján a „Beszámoló” véleményezésre, kiegészítésre kiküldésre kerül előzetesen az Ügyvivő Testület tagjainak, majd a 2018.02.22. du-ig beérkezett írásos észrevételek alapján az ÜT felhatalmazásával az összegzést követően alelnöki, elnöki körben véglegesítik, és ezt követően kerül kiküldésre a Szövetségi Tanács ülésre delegáltaknak.

22/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület támogatta Földiák Andrés elnök javaslatát, mely szerint elnök tervezet küld csütörtök estig véleményezésre, hétfő vélemények beérkezése után az összegzést követően még a hétfői nap folyamán kiküldésre kerül ennek értelmében egy program csomag a Szövetségi Tanács ülésre delegáltaknak.

23/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület megszavazta, hogy az előterjesztett három verziót egy negyedik, hozzáadásával, D” verzió megnevezéssel terjeszti a Szövetségi Tanács elé

24/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, hogy az előterjesztett tagdíjváltozás „D” pontja a következő legyen: Változatlan tagdíjjal és 2,8 x visszatérítéssel

25/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, hogy javasolja a Szövetségi Tanácsnak az ESZSZ jogviszonyának felmondását, KSZ esetében az eljárás mellőzését és a szervezet figyelmeztetését a szabályszerű működésre.

26/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, az előterjesztés, hogy a Szövetségi Tanács 6. napirendi pontja a” Döntés a SZEF a Független Szakszervezetek Európai Szövetségéhez (CESI) való csatlakozás kérdésében” legyen.

27/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület jóváhagyta az előterjesztés, hogy a Szövetségi Tanács 7. napirendi pontja a” Javaslat a SZEF Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítására” legyen.

28/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta dr. Bálint Tibor ügyvédúr által megküldött ügyvédi díjazást elfogadta és felhatalmazta Földiák András elnököt a szerződés aláírására.

29/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület megszavazta, hogy aki igényli az Ügyvivő Testületi, a Felügyelő Bizottság és a megyei koordinátorok közül az a Szabó Zsuzsa PSZ által felsorolt flottákban kapjon telefont.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és