2018.02.20-ai Ügyvivő Testületi ülés határozatai

18/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület egyhangúan megszavazta, hogy a SZEF konföderációs felvételét kérje a KVKF-be, valamint a felvételi igényét bejelentett szakszervezetekkel együtt.

19/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta a 2018. március 06-ra kitűzött Szövetségi Tanács ülés tervezett napirendi pontjait.

20/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület a Szövetségi Tanács ülés a tervezett 2.napirendi pontjának címét   a következő képen változtatta meg: „A SZEF 2018 évi programterve és elvárásai a 2018. április 8.-i parlamenti választások után felálló új kormányzat felé”

21/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta dr. Herczeg György KMDSZ az előzőekben tett javaslata alapján a „Beszámoló” véleményezésre, kiegészítésre kiküldésre kerül előzetesen az Ügyvivő Testület tagjainak, majd a 2018.02.22. du-ig beérkezett írásos észrevételek alapján az ÜT felhatalmazásával az összegzést követően alelnöki, elnöki körben véglegesítik, és ezt követően kerül kiküldésre a Szövetségi Tanács ülésre delegáltaknak.

22/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület támogatta Földiák Andrés elnök javaslatát, mely szerint elnök tervezet küld csütörtök estig véleményezésre, hétfő vélemények beérkezése után az összegzést követően még a hétfői nap folyamán kiküldésre kerül ennek értelmében egy program csomag a Szövetségi Tanács ülésre delegáltaknak.

23/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület megszavazta, hogy az előterjesztett három verziót egy negyedik, hozzáadásával, D” verzió megnevezéssel terjeszti a Szövetségi Tanács elé

24/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, hogy az előterjesztett tagdíjváltozás „D” pontja a következő legyen: Változatlan tagdíjjal és 2,8 x visszatérítéssel

25/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, hogy javasolja a Szövetségi Tanácsnak az ESZSZ jogviszonyának felmondását, KSZ esetében az eljárás mellőzését és a szervezet figyelmeztetését a szabályszerű működésre.

26/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, az előterjesztés, hogy a Szövetségi Tanács 6. napirendi pontja a” Döntés a SZEF a Független Szakszervezetek Európai Szövetségéhez (CESI) való csatlakozás kérdésében” legyen.

27/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület jóváhagyta az előterjesztés, hogy a Szövetségi Tanács 7. napirendi pontja a” Javaslat a SZEF Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítására” legyen.

28/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta dr. Bálint Tibor ügyvédúr által megküldött ügyvédi díjazást elfogadta és felhatalmazta Földiák András elnököt a szerződés aláírására.

29/2018. (II. 20.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület megszavazta, hogy aki igényli az Ügyvivő Testületi, a Felügyelő Bizottság és a megyei koordinátorok közül az a Szabó Zsuzsa PSZ által felsorolt flottákban kapjon telefont.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Összefoglaló az online képzéssorozatunkról

Egy szakszervezeti tag gondolatai a fél éves képzéssorozatunkról Tavaly állapodtunk meg a Szakszervezetek Együttműködési Fórumával (SZEF) egy közös projektben, amely keretében 2022. első felében hat hétfő estét töltöttünk szakszervezeti tagokkal

Előny is lehet a digitalizáció a munkaerőpiacon?

Az európai szociális partnerek 2020 júniusában kötötték meg a Digitalizációról szóló európai autonóm keretmegállapodást. Az európai szintű megállapodás tagállami szintű érvényesülését a nemzeti szintű szociális partnereknek kell biztosítaniuk, a tagállami

Kedves választ kaptunk a TIM-ből

Mint az ismert, a SZEF levélben fordult a Miniszterelnökhöz, hogy támogassa az európai minimálbér irányelv-tervezet megvalósulását. Annak ellenére, hogy Magyarország tartózkodott a szavazás során, a tervezet elfogadásra került, amit szervezetünk