Keresés
Close this search box.

2017.11.14-ei Ügyvivő Tsetületi ülés határozatai

44/2017. (XI. 14.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület elfogadta, hogy a SZEF követelje az eddigi béremelésekből kimaradottak illetményemelését, valamint a bérminimum, a garantált bérminimum magasabb arányú emelését és a diplomás bérminimum bevezetését.

45/2017. (XI. 14.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület határozott arról, hogy 2017. november 29-én a SZEF 12:30 órakor az OKÉT plenáris ülés előtt sajtótájékoztatót tartson az OKÉT-on előadandó követeléseiről.

46/2017. (XI. 14.) SZEF ÜT határozat

Az Ügyvivő Testület megszavazta, hogy  „A közszolgálati munka világának fejlesztéséért” című anyagot terjessze az OKÉT Munkavállalói Oldal elé az OKÉT 3. napirendi pontjaként.

47/2017. (XI. 14.) SZEF ÜT határozat

Az SZEF Ügyvivő Testülete döntött arról, hogy a megküldött javaslat alapján készüljön levél, amely az alapítónak kerüljön kiküldésre és kezdődjön meg a fennálló helyzet rendbetétele.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.