Keresés
Close this search box.

2016.04.12.-ei Ügyvivő Testületi ülés határozatai

12./2016. ÜT Határozat (IV. 12.)

A SZEF a Pedagógusok Szakszervezetének követeléseit, és a 2016. április 20-ára meghirdetett egynapos sztrájkot támogatja. Felhívást tesz közzé, amelyben arra kéri a SZEF tagszervezeteit, azok tagjait, és minden szimpatizánst, hogy a szolidaritás jeleként tűzze ki a világoskék szalagot, egyetértését továbbá világoskék zászló kihelyezésével, vagy egyéb demonstrációs eszközökkel fejezze ki.

13./2016. ÜT Határozat (IV. 12.)

A SZEF ÜT 2016. április 26-ára újabb Ügyvezető Testületi ülést hív össze, koncepcionális kérdésekről, a SZEF 2015. évi pénzügyi beszámolójáról és költségvetéséről.

14./2016. ÜT Határozat (IV. 12.)

A SZEF Ügyvezető Testülete a mellékelt meghívó szerint és az abban szereplő napirendi pontokkal a SZEF Szövetségi Tanács ülését 2016. április 28.-ra hívja össze.

15./2016. ÜT Határozat (IV. 12.)

A SZEF 2016. május elsején részt vesz a szakszervezeti közös majálison. Vállalja a mind a közös költség ráeső részét – benne az ifjúsági tagozatok közös sátrával –, mind a Nyugdíjas Tagozat önálló sátor állításának költségét. (Az előzetes tervekhez képest annyi változtatást kezdeményez, hogy a beszédek időtartama a tervezettnél rövidebb legyen.) Ezzel együtt felhívja a SZEF valamennyi szakszervezetét és tagozatát, hogy mozgósítson a rendezvényre és segítse elő annak tartalmas és sikeres megvalósítását.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Csóti Csaba a Klubrádióban

Csóti Csaba volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. A SZEF elnöke a szakszervezeti oktatásról, valamint a közszféra helyzetéről beszélgetett a műsorvezető Selmeci Jánossal. Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás