Tüntetés – márc. 15-én

A 2016. március 8-án a közel 70 ezer tagot számláló Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) Ügyvivő Testület arról döntött, hogy

 

  • a SZEF támogatja a „Tanítanék” megmozdulást,
  • részt vesz annak március 15-ei tüntetésén
  • és kéri szakszervezeteit, hogy mozgósítsák tagjaikat.

Tanítanék – Tüntetés március 15-én!

Úgy érezzük, rólunk van szó, a közoktatás gondjairól, a közszolgálatok minden területét sújtó méltánytalanságok és problémák tömegéről. Nem tűrjük tovább a szakterületek és szakalkalmazottak arrogáns mellőzését sem.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma XII. kongresszusa már 2016. febr. 27-én nyilatkozatban támogatta a Pedagógusok Szakszervezete Sztrájkbizottságának 25 pontos követelését. Szolidaritását nyilvánítva ki a Civil Közoktatási Platform Akciócsoportjának a közszféra, a közigazgatás, a köznevelés, az egészségügy a szociális ágazat és a kultúra munkavállalóit támogató 2016. március 15-i demonstrációjával.

SZEF Sajtóiroda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.