Keresés
Close this search box.

Tüntetés – márc. 15-én

A 2016. március 8-án a közel 70 ezer tagot számláló Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) Ügyvivő Testület arról döntött, hogy

 

  • a SZEF támogatja a „Tanítanék” megmozdulást,
  • részt vesz annak március 15-ei tüntetésén
  • és kéri szakszervezeteit, hogy mozgósítsák tagjaikat.

Tanítanék – Tüntetés március 15-én!

Úgy érezzük, rólunk van szó, a közoktatás gondjairól, a közszolgálatok minden területét sújtó méltánytalanságok és problémák tömegéről. Nem tűrjük tovább a szakterületek és szakalkalmazottak arrogáns mellőzését sem.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma XII. kongresszusa már 2016. febr. 27-én nyilatkozatban támogatta a Pedagógusok Szakszervezete Sztrájkbizottságának 25 pontos követelését. Szolidaritását nyilvánítva ki a Civil Közoktatási Platform Akciócsoportjának a közszféra, a közigazgatás, a köznevelés, az egészségügy a szociális ágazat és a kultúra munkavállalóit támogató 2016. március 15-i demonstrációjával.

SZEF Sajtóiroda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.