Keresés
Close this search box.

A KÖZDEMOSZ levele Orbán Viktorhoz, Magyarország miniszterelnökéhez

A Közszolgálati Szakszervezetek Demonstrációs és Sztrájkbizottsága felkérte a kormányt, hogy jelölje ki tárgyalópartnerét.

A Közszolgálati Szakszervezetek Demonstrációs és Sztrájkbizottsága levelet írt Dr. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének, melyben tájékoztatta megalakulásáról és egyben felkérte a kormányt, hogy 5 napon belül jelölje ki az egyeztető eljárásban részut vevő képviselőjét.

A levél, amelyet a mai napon átvettek a csatolmányban olvasható. 

Kapcsolódó cikk a bizottságban résztvevő szakszervezetek listájával: http://szef.hu/hirek/kozdemosz

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az ILO főigazgatójával találkoztunk

2024. június 20-án Gilbert F. Houngbo, az ILO főigazgatója találkozott magyar szakszervezeti konföderációk, munkáltatói szervezetek és a kormány képviselőivel. A szakszervezeti konföderációkkal tartott egyeztetésen a SZEF-et Csóti Csaba, elnök, Szűcs

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet