A KÖZDEMOSZ levele Orbán Viktorhoz, Magyarország miniszterelnökéhez

A Közszolgálati Szakszervezetek Demonstrációs és Sztrájkbizottsága felkérte a kormányt, hogy jelölje ki tárgyalópartnerét.

A Közszolgálati Szakszervezetek Demonstrációs és Sztrájkbizottsága levelet írt Dr. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének, melyben tájékoztatta megalakulásáról és egyben felkérte a kormányt, hogy 5 napon belül jelölje ki az egyeztető eljárásban részut vevő képviselőjét.

A levél, amelyet a mai napon átvettek a csatolmányban olvasható. 

Kapcsolódó cikk a bizottságban résztvevő szakszervezetek listájával: http://szef.hu/hirek/kozdemosz

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és