Keresés
Close this search box.

A 2023. 12. 12-ei Ügyvivő Testületi ülés határozatai

64/2023 12. 12. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnökét felhatalmazza a közszférás szakszervezeti tagdíjlevonás miatti Alkotmánybírósági panasz beadvány kapcsán maximum 500.000 Ft felhasználására.

65/2023 12.12. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnöke által 2023. október 27. – december 6. között a jelen határozathoz tartozó előterjesztésben megnevezett nyilatkozattal egyetért.

66/2023 12.12. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy felhatalmazza a SZEF elnökét, hogy a különösen hátrányos helyzetű társadalmi csoporthoz tartozó személyek számára elkészítendő adománycsomagok finanszírozása céljából 300.000 Ft egyszeri karácsonyi támogatást nyújtson a Roma Parlament – Polgárjogi Mozgalom számára.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik