Keresés
Close this search box.

2023.04.04-ei Szövetségi Tanácsülés és döntéshozatal határozatai

01/2023.IV.4. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a SZEF Ügyvivő Testületének a SZEF Szövetségi Tanácsa 2022. június 16-ai ülése óta eltelt időszakról szóló beszámolóját elfogadja.

02/2023.IV.4. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a jelen határozathoz tartozó előterjesztés mellékletét képező éves beszámolót a SZEF XXII. rendes, 2023. évi, Kongresszusa számára benyújtja. Határozatot hoz továbbá arról is, hogy a beszámoló mellékleteként a SZEF Ügyvivő Testülete által a Szövetségi Tanács számára benyújtott beszámolót, tájékoztatásul, a Kongresszus felé benyújtja.

03/2023.IV.4. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a SZEF tagszervezetei által a 2023. évben fizetendő tagdíj összege 150 Ft/szakszervezeti tag/év.

04/2023.IV.4. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a jelen előterjesztés mellékletét képező, a SZEF 2023. évi programja és cselekvési terve című dokumentumot elfogadja.

05/2023.IV.4. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a jelen határozathoz tartozó előterjesztés mellékletét képező négy évi beszámolót a SZEF XXIII. rendes, 2023. évi tisztújító Kongresszusa számára benyújtja.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az