2022.06.14-ei Szövetségi Tanácsülés és döntéshozatal határozatai

01/2022.VI.14. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy a SZEF Ügyvivő Testületének a SZEF Szövetségi Tanácsa 2022. február 22-ei ülése óta eltelt időszakról szóló beszámolóját elfogadja.

02/2022.VI.14. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa határozatot hoz arról, hogy 2022. július 1-től a SZEF 2019. évi Kongresszusain megválasztott alelnökei, Felügyelőbizottsági elnöke és Felügyelőbizottsági tagjai, amennyiben a SZEF Szövetségi Tanácsa más tartalmú döntést nem hoz, a mandátumuk lejártáig a következő javadalmazásra
jogosultak:
1. A SZEF alelnökei havi bruttó 140.000 Ft (azaz száznegyvenezer forint)
2. A SZEF Felügyelőbizottságának elnöke havi bruttó 125.000 Ft (azaz
százhuszonötezer forint)
3. A SZEF Felügyelőbizottságának tagjai havi bruttó 87.500 Ft (azaz
nyolcvanhétezer ötszáz forint)

03/2022.VI.14. Szövetségi Tanács HATÁROZAT
A SZEF Szövetségi Tanácsa a jelen határozati javaslathoz tartozó előterjesztés mellékleteként benyújtott vitaanyagot a Szövetségi Tanács 2022. június 14-ei ülésén elfogadott módosításokkal egybe szerkesztve elfogadja, a stratégiai program végrehajtásával a SZEF Ügyvivő Testületét megbízza.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.