Keresés
Close this search box.

Béremelés a közszférában?

Fekete mikrofont ábrázoló képMit tudunk az október 8-ai miniszterelnöki bejelentésről?

A Klubrádió Szolidaritás című műsorának több SZEF tagszervezeti vezető és képviselő volt a meghívottja.

A műsor első harmadában a stúdióban Dobrovits Orsolya, a KKDSZ Kulturális Szakszervezet elnöke, Köves Ferenc, a SZÁD – Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete elnöke, valamint Bálint Klára, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete ügyvivője nyilatkozott.

A műsor második harmadában Szabó Zsuzsa a Pedagógusok Szakszervezete PSZ elnöke számolt be az oktatási területen kialakult helyzetről.

 

Klubrádió Szolidarítás  2021. október 13-i műsora

A béremelésekkel, valamint a kormány és a pedagógus-szakszervezetek közti tárgyalások

Vendégek: 

Dobrovits Orsolya, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke; Köves Ferenc, a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetének elnöke; Bálint Klára, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének ügyvivője, Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke

  

 

Megnézem a Klubrádió Szoldarítás  munkaerőpiaci további műsorait

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.