Csóti Csaba a SZEF elnöke a Civil Rádió Hét embere c. műsorban

A civil szféra közéleti rádiója, a Civil Rádió 2021. április 19 – 23 között Csóti Csabát, a SZEF elnökét minden délután a Hét embere című műsorban szakszervezeti pályájáról a hazai szakszervezeti mozgalomról szóló gondolatairól kérdezi.
A SZEF elsősorban ajánlja tagjainak a civil rádió műsorait, másodsorban a SZEF elnökéve e héten elhangzó beszélgetéseket. A beszélgetések hétfőtől péntekig minden nap a 117 perc című műsorban, 16-18 óra közötti idősík valamelyikében kerül adásba.

Civil Rádió műsortábla 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és