Csóti Csaba a Klub Rádióban

 

Csóti Csaba a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke a Klub Rádió vendége volt. Az Esti gyors elnevezésű műsorban szó esett a kormány 10 %-os béremelésének ígéretéről, az újratárgyalás folyamatáról és az ezzel kapcsolatos álláspontjáról.

 Kitért még  a közszférában jelentkező aktuális létszámstopra is.

Elmondása szerint stratégiai megoldások alapján kellene kialakítani a dinamikáját annak, hogy mennyi emberre van szükség a közszférában.

Hangsúlyozta még a tripartit (3 oldalú) egyeztetés hiányát, melyet mostanra nem csak a szakszervezetetek, hanem Magyarország lakossága is egyaránt hiányol, hisz ezt a jellegű munkaerőhiányt ők is érzékelik a mindennapokban.

Az említett rész itt hallgatható vissza, az adás 23. percétől: https://www.klubradio.hu/archivum/esti-gyors-2019-november-14-csutortok-1815-7066

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF Oktatási programja

KURZUSOK CÉLCSOPORT KOMPETENCIA KIMENET Alapszint Bizalmik és bizalmi jelöltek Érdeklődjön a közösségi érdekérvényesítés iránt Segítőkész Jó szervezőkészség Következetes Szakmájában elismert Csapatjátékos Képes legyen a saját közösségét megszervezni és demokratikusan működtetni. Ismerje