Csóti Csaba a Klub Rádióban

 

Csóti Csaba a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke a Klub Rádió vendége volt. Az Esti gyors elnevezésű műsorban szó esett a kormány 10 %-os béremelésének ígéretéről, az újratárgyalás folyamatáról és az ezzel kapcsolatos álláspontjáról.

 Kitért még  a közszférában jelentkező aktuális létszámstopra is.

Elmondása szerint stratégiai megoldások alapján kellene kialakítani a dinamikáját annak, hogy mennyi emberre van szükség a közszférában.

Hangsúlyozta még a tripartit (3 oldalú) egyeztetés hiányát, melyet mostanra nem csak a szakszervezetetek, hanem Magyarország lakossága is egyaránt hiányol, hisz ezt a jellegű munkaerőhiányt ők is érzékelik a mindennapokban.

Az említett rész itt hallgatható vissza, az adás 23. percétől: https://www.klubradio.hu/archivum/esti-gyors-2019-november-14-csutortok-1815-7066

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.