Keresés
Close this search box.

KSZSZ XII. kongresszusa

2017. május elején megtartotta programalkotó, tisztújító XII. Kongresszusát a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KSZSZ XII. kongresszusa

 

 

2017. május 4-én megtartotta programalkotó és tisztújító, XII. kongresszusát a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége.

 

A Kongresszus napirendjén szerepelt: beszámoló a KSZSZ 2013. évi Kongresszusa óta eltelt idő alatt végzett munkájáról; a Felügyelő Bizottság jelentése; elismerések átadása; a KSZSZ Alapszabály módosítása; a KSZSZ programja 2017-2021;a KSZSZ elnökének, alelnökeinek, FEB elnökének és tagjainak megválasztása.

 

A kongresszuson elismerő oklevelet adtak át Klein Péternek, a Közlekedéshatósági Alkalmazottak Szakszervezete leköszönő titkárának; Óváry Istvánnak, az Oktatási és Kulturális Minisztérium Demokratikus Szakszervezete távozó elnökének. A résztvevők köszöntötték dr. Frischmann Edgart, a Nyugdíjügyi Tanács elnökét 95.; Várnai Ferenc korábbi KSZSZ főtitkárt 75. születésnapja alkalmából.

 

A küldöttek elfogadták valamennyi előterjesztett napirendet. A KSZSZ régi-új elnökévé dr. Agg Gézát, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Dolgozói Szakszervezetének elnökét választották négy évre. A küldöttek ismét alelnökké választották Schneider Istvánnét, a Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezetének tiszteletbeli elnökét; Nemes Istvánt, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Országos Szakszervezetének elnökét és első ízben Nagy Józsefet, a Meteorológus Dolgozók Szakszervezetének elnökét.

A KSZSZ Felügyelő Bizottságának elnöke ismét dr. Sebes József; tagjai Sas Ivett és Gálosi György lettek.

 

A kongresszus a megfelelő előkészítésnek köszönhetően hatékonyan elvégezte munkáját.  A Szövetség elnöke megköszönte a küldöttek önzetlen áldozatvállalását, s a tanácskozást azzal zárta, hogy eredményes munkát kívánt a tagszervezetek előtt álló kihívások megoldásához.

 

 

Dr. Agg Géza

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Csóti Csaba a Klubrádióban

Csóti Csaba volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. A SZEF elnöke a szakszervezeti oktatásról, valamint a közszféra helyzetéről beszélgetett a műsorvezető Selmeci Jánossal. Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás