Nyílt levél és tiltakozó nyilatkozat Lázár Jánosnak

Nyílt levelet, tiltakozó nyilatkozatot kapott Lázár János a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldalának ügyvivőitől.

Nyílt levelet, tiltakozó nyilatkozatot kapott Lázár János a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldalának ügyvivőitől.

A Miniszterelnökséget vezető minisztert arra kérik, hogy a kormány tartsa be a jogszabályokat, Lázár pedig haladéktalanul hívja össze a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórumot (KÉF). Lázárt emlékeztetik rá, hogy a bürokráciacsökkentésre készülő kormányt az alkotmány mellett nemzetközi egyezmények és szerződések is tárgyalásra kötelezik, de terveiről egyelőre semmit nem árul el.

Olvassa el a teljes levelet itt!

Kapcsolódó hír: http://24.hu/belfold/2016/02/24/lazadnak-a-kozszolgak-is-torvenysertessel-vadoljak-a-kormanyt/

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.