Nyílt levél és tiltakozó nyilatkozat Lázár Jánosnak

Nyílt levelet, tiltakozó nyilatkozatot kapott Lázár János a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldalának ügyvivőitől.

A Miniszterelnökséget vezető minisztert arra kérik, hogy a kormány tartsa be a jogszabályokat, Lázár pedig haladéktalanul hívja össze a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórumot (KÉF). Lázárt emlékeztetik rá, hogy a bürokráciacsökkentésre készülő kormányt az alkotmány mellett nemzetközi egyezmények és szerződések is tárgyalásra kötelezik, de terveiről egyelőre semmit nem árul el.

Olvassa el a teljes levelet itt!

Kapcsolódó hír: http://24.hu/belfold/2016/02/24/lazadnak-a-kozszolgak-is-torvenysertessel-vadoljak-a-kormanyt/

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában