Levél Csepreghy Nándornak

A SZEF levélben fordult Csepreghy Nándor miniszterhelyettes úrhoz a bejelentett, a közszférát érintő elbocsátások miatt.

A SZEF levélben fordult Csepreghy Nándor miniszterhelyettes úrhoz a bejelentett, a közszférát érintő elbocsátások miatt.

Földiák András SZEF elnök a levélben kiemeli, egyrészt hibás számokkal kalkulál a kormányzat, hiszen a közszférában dolgozók létszáma mintegy 700.000 fő összesen, tehát közel sem 1 millió fő. Másrészt pedig felhívja a figyelmet arra, hogy egy ilyen arányú elbocsátási hullám milyen rossz hatással lenne a magyar állam működésére és az állampolgárok életére.

A teljes levél a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.