Keresés
Close this search box.

Élőlánc a Csepeli Munkásotthonért

Földiák András megválasztott SZEF elnök is köszöntötte a tiltakozó akció résztvevőit.

Földiák András megválasztott SZEF elnök köszöntötte a Csepeli Munkásotthon államosítása ellen szerveződő élőlánc akció résztvevőit és szolidaritásáról biztosította a helyieket.

Az immár 95 éve működő, helyi kulturális központként funkcionáló, korábban szakszervezeti tulajdonban lévő épület Németh Szilárd rezsibiztos törvényjavaslata alapján az önkormányzat tulajdonába kerülne, kizárva onnan az azt eddig használó civil szervezeteket.

Képgaléria (Favics Péter fotói)

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet