Keresés
Close this search box.

Dolgozni akarok! fotópályázati felhívás

A Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Agenda meghirdeti a „Dolgozni akarok!” című fotópályázatot. 16-25 év közötti fiatalok pályázatát várják.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Agenda meghirdeti a „Dolgozni akarok!” című fotópályázatot. Olyan 16-25 év közötti fiatalok pályamunkáit várjuk, akik a fényképezőgép segítségével dolgozzák fel a fiatalok munkanélküliségének, a hivatástudatának, a pályaválasztásának kérdéskörét.

1. Pályázati feltételek

  • A pályázaton minden 16-25 év közötti magyar állampolgár indulhat.
  • Egy pályázó maximum 3 db fényképet küldhet be (színes, vagy fekete-fehér). Fájl formátum JPG, a képfájlok elnevezése tetszés szerinti lehet. A beküldött fájlok maximális mérete egyenként 1MB. A beküldött képek az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly stb.) nem manipulálhatók. Vágás engedélyezett!
  • Az indulás feltétele, hogy a beküldött felvételek a pályázó saját felvételei, ezért korlátozás nélkül, szabadon rendelkezik azok valamennyi szerzői jogi feltételével.
  • A pályázaton részt vevő feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat rendezője a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.
  • A képek beküldésével a pályázaton részt vevő elfogadja a kiírás feltételeit,.

A pályázatokat 2014. október 27-ig várjuk az alábbi email címre: fotopalyazat@policyagenda.hu. A kísérő email-ben kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, lakóhelyét, telefonos, email-es elérhetőségét, és az innen letöltött nyilatkozatot aláírva.

2. Nyeremény

A beérkezett, és a pályázati feltételeknek megfelelő pályamunkák közül a szakmai zsűri döntése alapján kerül az első három helyezett kihirdetésre. A nyeremények

  • I. helyezett: balatoni hosszú hétvége
  • II. helyezett: ajándékutalvány 40 ezer forint értékben
  • III. helyezett: Tablet (7” kijelzővel)

A nyertes pályázókat, illetve a kiállítandó pályaművek alkotóit külön értesítjük. A fotópályázat kiállításának megnyitójára a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Agenda által, az ifjúsági garanciaprogram kapcsán szervezett nemzetközi konferencia szünetében, 2014. november 13-án kerül sor.

A pályaművek a tervek szerint több vidéki városban is bemutatásra kerülnek az év hátralévő részében.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.