Keresés
Close this search box.

Kiáltvány a jogainkért

A tegnapi napon több szakszervezet és civil tömörülés tartott egyeztető értekezletet, amelyen kiáltványt fogadták el, s egyúttal létrehoztak egy akcióegységet a kiáltványban megcélzott, összehangolt országos akció előkészítére.

A tegnapi nap délután több szakszervezet és civil tömörülés tartott egyeztető értekezletet, amelyen a csatolmányban olvasható kiáltványt fogadták el, s egyúttal létrehoztak egy akcióegységet a kiáltványban megcélzott, összehangolt országos akció előkészítésére.

A SZEF egyes tagszakszervezetei a saját szabályainknak megfelelően önállóan dönthetnek a csatlakozásról. A SZEF-nek ehhez Ügyvivő Testületi döntésre van szüksége, melyet a jövő hét elején fog meghozni.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik