Kiáltvány a jogainkért

A tegnapi napon több szakszervezet és civil tömörülés tartott egyeztető értekezletet, amelyen kiáltványt fogadták el, s egyúttal létrehoztak egy akcióegységet a kiáltványban megcélzott, összehangolt országos akció előkészítére.

A tegnapi nap délután több szakszervezet és civil tömörülés tartott egyeztető értekezletet, amelyen a csatolmányban olvasható kiáltványt fogadták el, s egyúttal létrehoztak egy akcióegységet a kiáltványban megcélzott, összehangolt országos akció előkészítésére.

A SZEF egyes tagszakszervezetei a saját szabályainknak megfelelően önállóan dönthetnek a csatlakozásról. A SZEF-nek ehhez Ügyvivő Testületi döntésre van szüksége, melyet a jövő hét elején fog meghozni.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.