Véget ért a BDDSZ és a Poronty portál egyhetes akciója

Felrobbant-e Vörösmarty Attila feje? Hányszor guggolt és állt fel Ertsey Katalin? És vajon kifárad-e valaha Bábi Gabriella?

Egy teljes héten keresztül élt három vállalkozó kedvű politikus bölcsődei kisgyermeknevelőként. A sajtótájékoztatón kiderül, ki tudták-e gazdálkodni életüket a gondozói fizetésből, valamint az is, vajon mi változott bennük, és lesz-e folytatás.

Sajtótájékoztató ideje: 2011. február 28. (hétfő) 11.00 óra

Helye: Parlament, Kék Társalgó

Február 21-25. között három képviselő (Ertsey Katalin, LMP, Vörösmarty Attila, Fidesz, Bábi Gabriella, Fidesz) próbálta ki magát egy-egy helyi bölcsődében kisgyermeknevelőként. A kísérlet célja válaszolni a BDDSz felhívására, hogy vajon meg lehet-e élni egy bölcsődei dolgozó fizetéséből, az akcióban viszont nem a pénz, sokkal inkább a gyerekekkel való kapcsolat vált lényeges elemmé – és hogy melyik politikus hogyan élte meg mindezt, tájékoztatónkon megtudhatják.

A kihívás részleteit az érdeklődők a képviselők személyes beszámolóiból első kézből követhették a Poronty internetes portál oldalain, és az izgalmakban nem szűkölködő hét zárásaként az is kiderül, vajon megkapják-e a kisgyermeknevelővé lett képviselők a Poronty Hőse kitüntetést.

Részletes meghívó és további információk a csatolmányban olvashatók.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és