Véget ért a BDDSZ és a Poronty portál egyhetes akciója

Felrobbant-e Vörösmarty Attila feje? Hányszor guggolt és állt fel Ertsey Katalin? És vajon kifárad-e valaha Bábi Gabriella?

Egy teljes héten keresztül élt három vállalkozó kedvű politikus bölcsődei kisgyermeknevelőként. A sajtótájékoztatón kiderül, ki tudták-e gazdálkodni életüket a gondozói fizetésből, valamint az is, vajon mi változott bennük, és lesz-e folytatás.

Sajtótájékoztató ideje: 2011. február 28. (hétfő) 11.00 óra

Helye: Parlament, Kék Társalgó

Február 21-25. között három képviselő (Ertsey Katalin, LMP, Vörösmarty Attila, Fidesz, Bábi Gabriella, Fidesz) próbálta ki magát egy-egy helyi bölcsődében kisgyermeknevelőként. A kísérlet célja válaszolni a BDDSz felhívására, hogy vajon meg lehet-e élni egy bölcsődei dolgozó fizetéséből, az akcióban viszont nem a pénz, sokkal inkább a gyerekekkel való kapcsolat vált lényeges elemmé – és hogy melyik politikus hogyan élte meg mindezt, tájékoztatónkon megtudhatják.

A kihívás részleteit az érdeklődők a képviselők személyes beszámolóiból első kézből követhették a Poronty internetes portál oldalain, és az izgalmakban nem szűkölködő hét zárásaként az is kiderül, vajon megkapják-e a kisgyermeknevelővé lett képviselők a Poronty Hőse kitüntetést.

Részletes meghívó és további információk a csatolmányban olvashatók.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

EU bővítési konzultáció

Az EU bővítési folyamatának előmozdítása címmel társadalmi konzultációt tartott civil szervezetek és szakszervezetek részvételével 2023. november 24-én az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Budapesten, az