Keresés
Close this search box.

SZEF sajóközlemény és sajtótájékoztató

A 2010. június 30-án Alkotmánybírósághoz forduló szakszervezetek meghatározóan fontosnak tartják az Ab mai napon nyilvánosságra került határozatát, amellyel megsemmisítették a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény indoklás nélküli felmondást lehetővé tevő szabályozását.

Az érintett szakszervezetek elkezdték a határozat szakmai feldolgozását, ugyanakkor egyértelműen bebizonyosodott, hogy a kormánnyal a jogalkotóval szemben képviselt elmúlt évi álláspontunk valós, az Alkotmánybíróság által is figyelembe vett elveken alapult.

Erről és az ebből fakadó feladatokról a beadványt benyújtó szakszervezetek képviselői sajtótájékoztatót tartanak

2011. február 16-án 14:00 órakor

a SZEF székhelyén (1068 Budapest, Városligeti fasor 10.)

az 1. emeleti tanácsteremben.

Az érdeklődő újságírókat tisztelettel várjuk.

Dr. Bárdos Judit s.k. BRDSZ főtitkár

Dr. Kuti László s.k. ÉSZT elnök

Fehér József s.k. MKKSZ főtitkár

Kónya Péter s.k. FRDÉSZ elnök

Varga László s.k. SZEF elnök

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a