SZEF sajóközlemény és sajtótájékoztató

A 2010. június 30-án Alkotmánybírósághoz forduló szakszervezetek meghatározóan fontosnak tartják az Ab mai napon nyilvánosságra került határozatát, amellyel megsemmisítették a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény indoklás nélküli felmondást lehetővé tevő szabályozását.

Az érintett szakszervezetek elkezdték a határozat szakmai feldolgozását, ugyanakkor egyértelműen bebizonyosodott, hogy a kormánnyal a jogalkotóval szemben képviselt elmúlt évi álláspontunk valós, az Alkotmánybíróság által is figyelembe vett elveken alapult.

Erről és az ebből fakadó feladatokról a beadványt benyújtó szakszervezetek képviselői sajtótájékoztatót tartanak

2011. február 16-án 14:00 órakor

a SZEF székhelyén (1068 Budapest, Városligeti fasor 10.)

az 1. emeleti tanácsteremben.

Az érdeklődő újságírókat tisztelettel várjuk.

Dr. Bárdos Judit s.k. BRDSZ főtitkár

Dr. Kuti László s.k. ÉSZT elnök

Fehér József s.k. MKKSZ főtitkár

Kónya Péter s.k. FRDÉSZ elnök

Varga László s.k. SZEF elnök

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és