Meg kéne fontolni a PeCsa beolvasztását

A KKDSZ arra kéri a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg a Petőfi Csarnok beolvasztását a Trafóba…

Földiák András, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke levelet írt Csomós Miklós főpolgármester-helyettesnek az iránt az előterjesztés iránt érdeklődve, amely szerint a Fővárosi közgyűlés december 15-én tárgyalja azt a koncepciót, hogy a Petőfi Csarnok Fővárosi Ifjúsági Szabadidőközpont Kft. beolvadna a Trafó Kortárs Művészetek Háza Kft-be.

Mivel a KKDSZ szerint a szabadidőközpont fővárosi, de országos szinten is felbecsülhetetlen értéket képvisel, emellett még az ország határain túl is jól ismert, nemzetközi rendezvényei és a televízió által közvetített programjai révén.

Ezért Földiák András levelében arra kéri a főpolgármester-helyettest és a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg ennek a koncepciónak az – esetlegesen elhamarkodott – elfogadását.

A levél teljes terjedelmében a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja.

A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének. Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását

A jobb élet reményében – Konferencia meghívó

A jobb élet reményében A kiszámíthatóságtól a munka és magánélet egyensúlyáig – az EU követelmények három tagállam jogharmonizációja tükrében Helyszín: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Időpont: 2023.03.23. Tovább