Meg kéne fontolni a PeCsa beolvasztását

A KKDSZ arra kéri a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg a Petőfi Csarnok beolvasztását a Trafóba…

Földiák András, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke levelet írt Csomós Miklós főpolgármester-helyettesnek az iránt az előterjesztés iránt érdeklődve, amely szerint a Fővárosi közgyűlés december 15-én tárgyalja azt a koncepciót, hogy a Petőfi Csarnok Fővárosi Ifjúsági Szabadidőközpont Kft. beolvadna a Trafó Kortárs Művészetek Háza Kft-be.

Mivel a KKDSZ szerint a szabadidőközpont fővárosi, de országos szinten is felbecsülhetetlen értéket képvisel, emellett még az ország határain túl is jól ismert, nemzetközi rendezvényei és a televízió által közvetített programjai révén.

Ezért Földiák András levelében arra kéri a főpolgármester-helyettest és a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg ennek a koncepciónak az – esetlegesen elhamarkodott – elfogadását.

A levél teljes terjedelmében a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és