Keresés
Close this search box.

Meg kéne fontolni a PeCsa beolvasztását

A KKDSZ arra kéri a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg a Petőfi Csarnok beolvasztását a Trafóba…

Földiák András, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke levelet írt Csomós Miklós főpolgármester-helyettesnek az iránt az előterjesztés iránt érdeklődve, amely szerint a Fővárosi közgyűlés december 15-én tárgyalja azt a koncepciót, hogy a Petőfi Csarnok Fővárosi Ifjúsági Szabadidőközpont Kft. beolvadna a Trafó Kortárs Művészetek Háza Kft-be.

Mivel a KKDSZ szerint a szabadidőközpont fővárosi, de országos szinten is felbecsülhetetlen értéket képvisel, emellett még az ország határain túl is jól ismert, nemzetközi rendezvényei és a televízió által közvetített programjai révén.

Ezért Földiák András levelében arra kéri a főpolgármester-helyettest és a Fővárosi Közgyűlést, hogy fontolja meg ennek a koncepciónak az – esetlegesen elhamarkodott – elfogadását.

A levél teljes terjedelmében a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet