Keresés
Close this search box.

Demonstrációra készülnek a szakszervezetek decemberben

A több konföderáció és szakszervezet összefogásából alakult Szakszervezetek Demonstrációs Bizottsága kiáltványában 2010. december 4-ére a Roosevelt térre várja a munkavállalók számára hátrányos döntések ellen tiltakozó tagjait..

A Szakszervezetek Demonstrációs Bizottsága (amelynek tagja a SZEF, az Autonóm Szakszervezeti Szövetség, az MSZOSZ és ezen konföderációk egyes tagszervezetei) mai ülése után kiáltványban fordult a bizottságban résztvevő szakszervezetek tagjaihoz és a magyar munkavállalókhoz arra kérve őket, hogy amennyiben elegük van abból, hogy megint róluk döntenek nélkülük, jöjjenek el kifejezni elégedetlenségüket a 2010. december 4-én 11 órára a budapesti Roosevelt térre meghirdetett demonstrációra.

A kiáltvány a csatolmányban olvasható.

Korábbi, ehhez kapcsolódó írásunk:
Demonstrációs bizottságot alakított a SZEF, 2010. november 19.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.