Demonstrációra készülnek a szakszervezetek decemberben

A több konföderáció és szakszervezet összefogásából alakult Szakszervezetek Demonstrációs Bizottsága kiáltványában 2010. december 4-ére a Roosevelt térre várja a munkavállalók számára hátrányos döntések ellen tiltakozó tagjait..

A Szakszervezetek Demonstrációs Bizottsága (amelynek tagja a SZEF, az Autonóm Szakszervezeti Szövetség, az MSZOSZ és ezen konföderációk egyes tagszervezetei) mai ülése után kiáltványban fordult a bizottságban résztvevő szakszervezetek tagjaihoz és a magyar munkavállalókhoz arra kérve őket, hogy amennyiben elegük van abból, hogy megint róluk döntenek nélkülük, jöjjenek el kifejezni elégedetlenségüket a 2010. december 4-én 11 órára a budapesti Roosevelt térre meghirdetett demonstrációra.

A kiáltvány a csatolmányban olvasható.

Korábbi, ehhez kapcsolódó írásunk:
Demonstrációs bizottságot alakított a SZEF, 2010. november 19.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és