Keresés
Close this search box.

A hosszú szolgálati idővel rendelkező közalkalmazottakat mégsem éri hátrány?

Már a jövő héten tárgyalhat az Országgyűlés az alkotmány, illetve az Alkotmánybíróságról szóló törvény módosításáról, valamint a 98 százalékos különadóról…

A Fidesz az Országgyűlés házbizottságának ülésén kérte, hogy vegyék napirendre a Lázár János által az alkotmány, illetve az Alkotmánybíróságról szóló törvény módosításáról, valamint az egyes gazdasági, pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról (vagyis a 98 százalékos különadó változatlan formában történő elfogadásáról) szóló, kedden beadott előterjesztéseket. Így ezekről már jövő hét kedden és szerdán tárgyalhatnak a parlamenti képviselők.

Lázár János eközben tegnapi sajtótájékoztatóján bejelentette: kész a tárgyalásra annak érdekében, hogy a hosszú szolgálati idővel rendelkező közalkalmazottakat, többek között a pedagógusokat ne érintse a különadó.

Korábbi, ehhez kapcsolódó híreink:
Strasbourgig is elmenne a PSZ, 2010. október 28.
Csak együtt szállhatunk szembe az egyoldalú kormányzati szándékokkal, 2010. október 27.
Alkotmányellenes a 98 százalékos különadó, 2010. október 26.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.