Keresés
Close this search box.

Ismételt kérés az OKÉT összehívására

Az OKÉT szakszervezeti oldala már harmadik levelében kéri Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert a plenáris ülés összehívására…

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács szakszervezeti oldalán a részvételre jogosult országos szakszervezeti szövetségek képviselői a testület működésének alapszabályában rögzített céljára való hivatkozással (a közszolgálati munka világában keletkező feszültségek megelőzése, közös megoldása szándékával), ismételten, immáron harmadszor kérik Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert, hogy a Kormány hívja össze az OKÉT plenáris ülését.

Egyben javasolják, hogy a plenáris ülés tűzze napirendjére a 2011. évi állami költségvetéssel összefüggésben – a közszolgálati alkalmazottak összességét érintő – költségvetési, bérezési és foglalkoztatási helyzet alakulását.

A miniszter úrnak írott levél a csatolmányban olvasható.

Korábbi, ehhez kapcsolódó hírünk:
Az OKÉT összehívását kezdeményezik a szakszervezetek, 2010. október 7.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.