Keresés
Close this search box.

Tisztes Munka Világnapja esemény

Nem csak az augusztusi életveszélyes kormányzati tervezet, hanem a közszolgáltatások ágazatait érintő évek óta tartó folyamatos átalakításnak nevezett rombolások, amelyek veszélyeztetik a biztonságos és színvonalas munkavégzést.
Ezért Dr. Dudás Katalin közreműködésével Mentális egészség és bizonytalan munka – A pszichoszociális kockázatok kezelése a jogszabály változások árnyékában címmel kerekasztal beszélgetést kezdeményeztünk.
Az eseményre várunk minden vezető tisztségviselőt, munkavédelmi képviselőt, valamint érdeklődő munkavállalót, akik szeretnék jobbá tenni a saját munkakörnyzetüket és a szakszervezet lehetőségeivel változásokat elérni.
Esemény LINKJE 

REGISZTRÁCIÓS LINK

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.