2022.06.28-ai Ügyvivő Testületi ülés határozatai

48/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a jelen előterjesztéshez tartozó SZEF koordináció-szabályzati ajánlását, összhangban a SZEF Alapszabálya 62. j. pontjával, továbbá a SZEF SZMSZ-e 29. pontjával jóváhagyja és kiadja.

49/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete jelen határozatában hozzájárul ahhoz, hogy a SZEF elnöke felmondja a Shandong Területi Szakszervezeti Szövetséggel (Kína) 2013-ban és a Henan Területi Szakszervezeti Szövetséggel (Kína) 2015-ben a SZEF korábbi elnökei által kötött megállapodásokat.

50/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy megbízza a SZEF elnökét és a SZEF Szövetségi Irodát azzal, hogy – a SZEF 2022-2023. évi cselekvési tervében megfogalmazottakkal összhangban – lehetőség szerint lépjen fel az atipikus foglalkoztatottak érdekében. Amennyiben mód nyílik rá, ehhez kapcsolódóan programokkal, rendezvényekkel álljon ki ezen foglalkoztatotti rétegek problémái mellett is.

51/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy megbízza dr. Dudás Katalint, a SZEF által az Országos Munkavédelmi Bizottságba delegált küldöttet, hogy a SZEF Szövetségi Tanácsa 2022. június 14-én elfogadott 2022-2023. év cselekvési tervében megfogalmazott munkavédelmi és munkabiztonsági célok elérése érdekében, a SZEF elnökével egyeztetve, a SZEF nevében lépjen fel. A SZEF Ügyvivő Testülete a SZEF Iroda feladatává teszi a delegált munkájának adminisztratív segítését és szükség esetén szakértői támogatás biztosítását. A SZEF Ügyvivő Testülete felkéri a delegáltat, hogy a 2023. évi első SZEF Szövetségi Tanács ülést megelőzően közvetlenül tájékoztassa e téren végzett munkájáról a SZEF Ügyvivő Testületét.

52/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatában felhatalmazza a SZEF általános alelnökét arra, hogy a SZEF elnökének munkaszerződés módosítását aláírja azzal a tartalommal, hogy a home office munkavégzést támogatására a minimálbér 10%-át jelentő adómentes támogatás 2022. július 1-től a SZEF elnöke számára biztosítható legyen.

53/2022 (VI.28) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnöke által a 2022. (április 12.) május 3. – június 28. között tett, jelen határozathoz tartozó előterjesztésben megfogalmazott delegálással és nyilatkozatokkal egyetért.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.