Keresés
Close this search box.

SZEF középszintű képzés zajlott Budapesten

Először találkoztak a SZEF oktatási program legkitartóbb résztvevői. A középszintű képzési program hallgatói Budapesten tanultak 2 napig. A vidékről érkező kollégákkal már április 28.-án este találkoztunk. Egy remek vacsora keretében igyekeztünk felkészülni az előttünk álló 2 napra.

Az oktatás és a képzés célja az volt, hogy az első 3 ciklust elvégző kollegák a tanult elemeket, a gyakorlatba ültetve is alkalmazni tudják. Április 29.-én korán reggel neki is láttunk a feladatoknak. Mindenki frissen, üdén és kipihenten, valamint igazi elvárásokkal és kíváncsisággal tele várta a programot. Az ismerkedés után a központi témánk a szervezés a munkahelyeken volt, melynek keretében elsajátítottuk a gondolkodó beszéd alapelveit. Gyakorlati feladatként egy rövid beszédet kellett tartania a résztvevőknek, melyet a tanultak alapján korrekcióztunk. A nap délutáni részében két fantasztikus előadást hallgattunk meg. Először a munkaegészségügyi kérdésekről kaptunk igazán hasznos információkat – Dudás Katalin munkajogász (ELTE ÁJK) előadásában, majd pedig az érdekképviselet szintjeiről beszélt Kártyás Gábor munkajogász (PPKE JAK).

Másnap Szatmári Lajos tartott egy tartalmas és gyakorlatorientált, interaktív előadást a kommunikációs eszközök és technikák gyakorlati használatáról. Majd pedig a meggyőzési technikák alapelveit ismertük meg. A nap délutáni részében a szervezési feladatokról, a szervező szakszervezet ciklikusságának elemeiről, valamint a szolgáltató, vagy szervező szakszervezeti modell kérdéseit elemeztük és ismertük meg.

Budapesti képzés képei (2022.04.29-30.): 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Béláról és Bacsó Béláról. Idén először 3 helyszínen, köztük egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros