Meghívó – Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai

Dr. Horváth István az ELTE Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékvezetője tisztelettel meghívja a SZEF tagszervezeteinek kollégáit a „Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai” című eseményre, amely október 12-én kerül megrendezésre.

A színes programban részt vesz Dudás Katalin a SZEF által az Országos Munkavédelmi Bizottságba delegált szakértője, valamint a SZEF tagszervezetei közül Boros Péterné az MKKSZ elnökasszonya is.

Megnézem a meghívót és a  meghívót és a részletes programot.

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és