Keresés
Close this search box.

Meghívó – Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai

Dr. Horváth István az ELTE Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékvezetője tisztelettel meghívja a SZEF tagszervezeteinek kollégáit a „Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai” című eseményre, amely október 12-én kerül megrendezésre.

A színes programban részt vesz Dudás Katalin a SZEF által az Országos Munkavédelmi Bizottságba delegált szakértője, valamint a SZEF tagszervezetei közül Boros Péterné az MKKSZ elnökasszonya is.

Megnézem a meghívót és a  meghívót és a részletes programot.

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet