Meghívó – Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai

Dr. Horváth István az ELTE Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékvezetője tisztelettel meghívja a SZEF tagszervezeteinek kollégáit a „Lezáratlan jelentés – Egy világjárvány munkaügyi és szociális (utó)hatásai” című eseményre, amely október 12-én kerül megrendezésre.

A színes programban részt vesz Dudás Katalin a SZEF által az Országos Munkavédelmi Bizottságba delegált szakértője, valamint a SZEF tagszervezetei közül Boros Péterné az MKKSZ elnökasszonya is.

Megnézem a meghívót és a  meghívót és a részletes programot.

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.