Keresés
Close this search box.

Célba vett munkavállalók, MN, ETUC, MASZSZ

A  „Lapeszmlében” is szerepelt, de azért jó mindent eredetiben olvasni.

A szakszervezetekkel is célba vette a munkavállalókat a baloldal

https://magyarnemzet.hu/gazdasag/a-szakszervezetekkel-is-celba-vette-a-munkavallalokat-a-baloldal-6614132/

( 2019. ÁPRILIS 6. SZOMBAT 06:45) NEM MINDEN KONFÖDERÁCIÓ ÁLDOZTA FEL MAGÁT A GLOBALISTA TÖREKVÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT. Résen kell lenniük a munkavállalóknak annak érdekében, hogy olyan szakszervezethez forduljanak érdekképviseletért, amely valóban a dolgozói igényt szolgálja. Az elmúlt hónapok Európa-szerte igazolták: a baloldalhoz köthető képviseletek mindinkább a politika szolgálatába állnak. Nálunk sincs ez másképp, a globalista törekvések helytartója — úgy tűnik — a Magyar Szakszervezeti Szövetség lehet. Jó hír a dolgozóknak, hogy az alternatíva itthon is létezik, világszerte pedig erősödik. Földi László titkosszolgálati szakértő szerint az már nem fér bele a szakszervezetiség kereteibe, hogy az Európai Szakszervezeti Szövetség nyíltan támogatja a bevándorlást.

 

Válaszoltak a szakszervezetek a Magyar Nemzetben megjelent összeesküvés-elméletre

https://merce.hu/2019/04/24/a-konfoderaciok-megdobbentek-azon-hogy-a-magyar-nemzet-szerint-a-szakszervezetek-globalista-torekveseket-szolgalnak-ki/

(szerda 10:33)Még április 6-án jelent meg a kormánypárt által újraélesztett Magyar Nemzetben egy publicisztika, amely kikelt az utóbbi időben egyre aktívabb szakszervezetekkel szemben. A cikkben a témáról az a „titkosszolgálati szakértőként” bemutatott Földi László nyilatkozik, aki egyébként havi 700 ezer bruttóért ad „migránsügyi tanácsokat” a fővárosnak.

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.