Keresés
Close this search box.

Nyilatkozat a csődbe jutott közoktatásról

Társadalmi összefogást!

Társadalmi összefogást!

Nyilatkozat

a csődbe jutott közoktatásról

 

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma örömmel üdvözli azt a társadalmi összefogást, amely a csődbe jutott magyar közoktatás problémái megoldásának érdekében kibontakozik és szélesedik. Az érdekelteket alapvetően közös célok vezérlik. A Pedagógusok Szakszervezetének, a Pedagógus Sztrájkbizottságnak és a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának törekvése a diákság, a szülők és a társadalom érdemi szolgálata és az ezt lehetővé tevő feltételrendszer szakmai alapú kialakítása. Készek vagyunk mindenkivel együttműködni és további akciókról egyeztetni, aki osztja ezeket az alapértékeket és vállalja, hogy kiáll, fellép értük.

Budapest, 2016.03.24.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma-Ügyvezető Testület

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet