Megkezdődik a tanárok totális ellenőrzése

A szakfelügyeleti rendszer az etikai kódex várható bevezetésével a tanárok totális ellenőrzését jelenti majd – így vélekedett Galló Istvánné, a PSZ elnöke, amikor a Lánchíd Rádió Szabad gondolat című műsorának vendége volt.

A szakfelügyeleti rendszer az etikai kódex várható  bevezetésével a tanárok totális ellenőrzését jelenti majd – így vélekedett Galló Istvánné, a PSZ elnöke, amikor a Lánchíd Rádió Szabad gondolat című műsorának vendége volt 2015. augusztus 30-án. A beszélgetésben szó volt a tananyag csökkentésének és a tanárképzés átalakításának szükségességéről is. Az elnök utalt arra is, hogy átalakították a szakképzést, létrejöttek a szakképzési centrumok, de hiányzik hozzá a kormányrendelet, továbbá a szervezeti és működési szabályzat. Hallgassa meg a műsort!

 

Kapcsolódó dokumentumok:

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós