Keresés
Close this search box.

Még két és fél hétig lehet kérdezni

Ingyenes munkajogi tanácsadás az év végéig

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) „A MUNKA VILÁGA A KÉTOLDALÚ MEGÁLLAPODÁSOK TÜKRÉBEN” című projektjének záró konferenciáján ismertette a projekt eredményeit, többek között a projekt keretében megvalósított ingyenes munkajogi tanácsadást. 

Még 2014. december 31-ig biztosan ingyenesen lehet kérdezni a három elismert jogi szakértőtől a projekt honlapon: http://decentwork.hu/index.php/tanacsadas

A projekt részletesen elemezte a magyarországi kollektív szerződések és a 2012-ben bevezetésre került új Munka Törvénykönyve hatásait, rendelkezéseit, melynek eredményeként 4 + 1 kiadvány született: 

1. A Munka Törvénykönyve a kétoldalú megállapodások tükrében

2. 165 kérdés és válasz a Munka Törvénykönyve alkalmazásáról

3. Kollektív tárgyalások változó körülmények között

4. Felkészülés a kollektív tárgyalásokra

+1 The world of labour in bilateral agreements

A kiadványok e-learning tanagyag formájában is elérhetőek a projekt honlapján regisztrációt követően.  

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet