Még két és fél hétig lehet kérdezni

Ingyenes munkajogi tanácsadás az év végéig

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) „A MUNKA VILÁGA A KÉTOLDALÚ MEGÁLLAPODÁSOK TÜKRÉBEN” című projektjének záró konferenciáján ismertette a projekt eredményeit, többek között a projekt keretében megvalósított ingyenes munkajogi tanácsadást. 

Még 2014. december 31-ig biztosan ingyenesen lehet kérdezni a három elismert jogi szakértőtől a projekt honlapon: http://decentwork.hu/index.php/tanacsadas

A projekt részletesen elemezte a magyarországi kollektív szerződések és a 2012-ben bevezetésre került új Munka Törvénykönyve hatásait, rendelkezéseit, melynek eredményeként 4 + 1 kiadvány született: 

1. A Munka Törvénykönyve a kétoldalú megállapodások tükrében

2. 165 kérdés és válasz a Munka Törvénykönyve alkalmazásáról

3. Kollektív tárgyalások változó körülmények között

4. Felkészülés a kollektív tárgyalásokra

+1 The world of labour in bilateral agreements

A kiadványok e-learning tanagyag formájában is elérhetőek a projekt honlapján regisztrációt követően.  

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.