“Dudálj” velünk akciónap! Autós demonstráció

2011. június 16-án közös demonstrációt tart az ASZSZ, az ÉSZT, az MSZOSZ és a SZEF

Ha nem tetszik, hogy átvertek!
Ha félted a jövődet!
Ha eleged van a politikai arroganciából!
TARTS VELÜNK!
2011. június 16. országos akciónap!

Négy együttműködő szakszervezeti konföderáció – az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma – országos demonstrációt, tüntetést és autós felvonulást szervez június 16-ára a kormány munkavállalókat sújtó intézkedései miatt.

Egységesen, és a leghatározottabban lutasítjuk a kormány „munkavállalókat sújtó intézkedéseit, a keresetek csökkentését, a Munka törvénykönyvének módosítását, a korkedvezmény és a korengedmény megszüntetését és az Országos Érdekegyeztető Tanács felszámolását”.

Ezen a napon a fővárosban és minden megyében közösen tiltakozunk. Négy megyei központban – Miskolcon, Egerben, Kaposváron és Tatabányán – tüntetni fogunk, a többi helyen autós felvonulást tartunk. Budapesten a Hősök teréről mennek a gépkocsik Budára, majd vissza.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.