Sajtószabadság? Véleményszabadság?

No comment…

A SZEF rendkívüli, kibővített Szövetségi Tanácsa által 2010. július 12-én elfogadott tiltakozó nyilatkozatot fizetett hirdetésként szerettük volna megjelentetni több országos napilapban, hogy álláspontunkat minél szélesebb körben megismerhesse mindenki.

Kérésünkkel eredetileg négy lapot kerestünk meg: a Népszabadságot, a Magyar Nemzetet, a Népszavát és a Metropolt.

2010. július 16-án, pénteken a Népszava, július 17-én, szombaton a Népszabadság, valamint július 19-én, hétfőn a Metropol le is közölte a nyilatkozatot.

A Magyar Nemzet azonban a szöveg ismeretében elzárkózott annak közlésétől.

No comment…

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.