Sajtószabadság? Véleményszabadság?

No comment…

A SZEF rendkívüli, kibővített Szövetségi Tanácsa által 2010. július 12-én elfogadott tiltakozó nyilatkozatot fizetett hirdetésként szerettük volna megjelentetni több országos napilapban, hogy álláspontunkat minél szélesebb körben megismerhesse mindenki.

Kérésünkkel eredetileg négy lapot kerestünk meg: a Népszabadságot, a Magyar Nemzetet, a Népszavát és a Metropolt.

2010. július 16-án, pénteken a Népszava, július 17-én, szombaton a Népszabadság, valamint július 19-én, hétfőn a Metropol le is közölte a nyilatkozatot.

A Magyar Nemzet azonban a szöveg ismeretében elzárkózott annak közlésétől.

No comment…

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és