Keresés
Close this search box.

Sajtószabadság? Véleményszabadság?

No comment…

A SZEF rendkívüli, kibővített Szövetségi Tanácsa által 2010. július 12-én elfogadott tiltakozó nyilatkozatot fizetett hirdetésként szerettük volna megjelentetni több országos napilapban, hogy álláspontunkat minél szélesebb körben megismerhesse mindenki.

Kérésünkkel eredetileg négy lapot kerestünk meg: a Népszabadságot, a Magyar Nemzetet, a Népszavát és a Metropolt.

2010. július 16-án, pénteken a Népszava, július 17-én, szombaton a Népszabadság, valamint július 19-én, hétfőn a Metropol le is közölte a nyilatkozatot.

A Magyar Nemzet azonban a szöveg ismeretében elzárkózott annak közlésétől.

No comment…

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a