Keresés
Close this search box.

Bemutatkozó látogatáson a szakszervezetek az oktatási államtitkárnál

A kormányból elsők között Hoffmann Rózsa kezdett el tárgyalni a területén működő szakszervezetekkel…

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár tegnap találkozott a köz- és felsőoktatási szakszervezetekkel (a Pedagógusok Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete a Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete és a Keresztény Pedagógusok Szakszervezete képviselőjével).

A bemutatkozó látogatás után Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az MTI munkatársának elmondta: a találkozó látogatás pozitív, jó hangulatú megbeszélés volt, s az oktatási államtitkár segítséget és partnerséget várt, és együttműködést kért a szakszervezetektől az oktatást érintő kérdésekben, valamint jelezte, hogy még a koncepció formálódása közben kívánja kikérni a szakszervezetek véleményét.

A PSZ elnöke biztos benne, hogy az oktatási államtitkár jogkövető magatartást tanúsít majd, és a törvényi előírások szerint zajlanak majd az egyeztetések a jövőben.

Emellett az érdekvédő azt is pozitívumként értékelte, hogy az államtitkárok közül elsőként Hoffmann Rózsa fogadta a szakterületen működő érdekvédőket.

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Béláról és Bacsó Béláról. Idén először 3 helyszínen, köztük egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros