Új elnöke van a SZISZ-nek

Fodor Rita személyében új elnököt választott a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség 2010. május 15-i kongresszusán…

A Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség (amely az MSZOSZ ifjúsági szervezete) 2010. május 15-én soron kívüli kongresszust tartott, amelyen megválasztották a szervezet új elnökét.

Kovács Balázs, a SZISZ eddigi elnöke – akinek munkahelyváltása tette szükségessé a vezetőváltást – beszámolójában ismertette az elmúlt évek főbb eredményeit és megköszönte a tagok támogatását.

Az elnöki posztra ketten voltak jelöltek:

  • Fodor Rita (Dunaferr)
  • Kis Alíz (KASZ)

A választás első fordulója eredménytelen volt, egyik jelölt sem szerezte meg a megválasztáshoz szükséges szavazatszámot.
A második forduló előtt tartott szünetben Kis Alíz visszalépett, így a választást – immáron egyedüli jelöltként – Fodor Rita nyerte.
A két évre megválasztott új elnök kinevezése 2010. június 1-jétől érvényes.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.