Keresés
Close this search box.

Új elnöke van a SZISZ-nek

Fodor Rita személyében új elnököt választott a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség 2010. május 15-i kongresszusán…

A Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség (amely az MSZOSZ ifjúsági szervezete) 2010. május 15-én soron kívüli kongresszust tartott, amelyen megválasztották a szervezet új elnökét.

Kovács Balázs, a SZISZ eddigi elnöke – akinek munkahelyváltása tette szükségessé a vezetőváltást – beszámolójában ismertette az elmúlt évek főbb eredményeit és megköszönte a tagok támogatását.

Az elnöki posztra ketten voltak jelöltek:

  • Fodor Rita (Dunaferr)
  • Kis Alíz (KASZ)

A választás első fordulója eredménytelen volt, egyik jelölt sem szerezte meg a megválasztáshoz szükséges szavazatszámot.
A második forduló előtt tartott szünetben Kis Alíz visszalépett, így a választást – immáron egyedüli jelöltként – Fodor Rita nyerte.
A két évre megválasztott új elnök kinevezése 2010. június 1-jétől érvényes.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.