Keresés
Close this search box.

Most megkapták az APEH-dolgozók a negyedéves jutalmukat

A negyedéves adóbevételi terv teljesülése miatt az APEH és a VPOP dolgozói még húsvét előtt megkapták körülbelül egyhavi bérüknek megfelelő jutalmukat…

A negyedéves adóbevételi terv teljesülése után Oszkó Péter ezúttal ígéretéhez híven engedélyezte, hogy az APEH és a VPOP dolgozói még húsvét előtt megkapják körülbelül egyhavi bérüknek megfelelő jutalmukat. Az APEH 15 ezer dolgozója között így bruttó 3,3 milliárd forintot, míg a vámhatóság 7 ezer munkavállalója között bruttó 1,2 milliárd forintot osztanak szét.

Emlékezetes: a két szervezet szakszervezetei még március elején tartottak tiltakozó akciót a tavalyi beígért, de elmaradt a béremelésük és a jutalmuk miatt.

Forrás: Magyar Nemzet

Korábbi, ehhez kapcsolódó híreink:
Több ezer APEH-os és vámos tüntetett, 2010. március 4.
Tüntetnek és sztrájkolnának az APEH-os és a vámos munkavállalók, 2010. február 26.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.