Keresés
Close this search box.

Demonstrációra készül a BDDSZ február 22-én

A BDDSZ több más szakszervezettel közös tiltakozásra készül a szociális intézményekben fenálló kollektív szerződések felmondása elleni tiltakozásul…

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (amely a SZEF egyik tagszervezete), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének és a Szociális Területen Dolgozók Szakszervezetének, Baranya megyei (pécsi) szervezeti egységei/alapszervezetei közös szervezésben demonstrációt hirdettek 2010. február 22-én 16.30 órára a város szociális intézményeiben fennálló kollektív szerződések felmondása és az azt követő tárgyalások eredménytelensége elleni tiltakozásul.

A bölcsődei munkavállalók, szakszervezetünk valamennyi tagja szolidaritásának kifejezéseként kék szalagot tűz ki 2010. február 22-én, és arra kérnek minden, velük szimpatizálót, hogy tegye ugyanezt.

Korábbi, ehhez kapcsolódó hírünk:
A kollektív szerződések fenntartása a munkabéke fontos feltétele, 2010. február 3.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.