Demonstrációra készül a BDDSZ február 22-én

A BDDSZ több más szakszervezettel közös tiltakozásra készül a szociális intézményekben fenálló kollektív szerződések felmondása elleni tiltakozásul…

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (amely a SZEF egyik tagszervezete), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének és a Szociális Területen Dolgozók Szakszervezetének, Baranya megyei (pécsi) szervezeti egységei/alapszervezetei közös szervezésben demonstrációt hirdettek 2010. február 22-én 16.30 órára a város szociális intézményeiben fennálló kollektív szerződések felmondása és az azt követő tárgyalások eredménytelensége elleni tiltakozásul.

A bölcsődei munkavállalók, szakszervezetünk valamennyi tagja szolidaritásának kifejezéseként kék szalagot tűz ki 2010. február 22-én, és arra kérnek minden, velük szimpatizálót, hogy tegye ugyanezt.

Korábbi, ehhez kapcsolódó hírünk:
A kollektív szerződések fenntartása a munkabéke fontos feltétele, 2010. február 3.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.