Keresés
Close this search box.

A SZEF oktatás egyik fiatal résztvevője a Klubrádió Szolidaritás című műsorában

Eszenyi Ákos a SZEF alapszintű képzés egyik résztvevője, a T-Net szakszervezet aktivistája volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. Ákos, mint fiatal munkavállalót kérdezték a szakszervezethez fűződő viszonyáról; sikerekről, hiányosságokról, célokról. Az interjúban örömmel hallottunk vissza több, a képzésen elhangzott gondolatot, valamint magának a szakszervezeti oktatásnak a fontosságát is. A beszélgetés a műsor első 25 percében hallgatható.

Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás című, 2024. március 20., szerda 14:00 órakor kezdődő teljes műsorát.

Meghallgatom Eszenyi Ákos  interjúját:

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet