Keresés
Close this search box.

2023.11.04-ei SZEF Oktatás Alapszintű képzés Debrecen zárófoglalkozás

 „Nagyszerű a programsorozat, mind témájában, mind a trénerek személyében. A résztvevők nyitottak, bennünk van a változtatás szüksége, a tenni akarás.”

„A képzések nagyon jók és fontosak, támogatom, hogy minél több emberhez jusson el a tudás. Mondani fogom minden ismerősömnek, hogy jelentkezzenek és vegyenek részt benne. Hogy minél tudatosabbak és szervezettebbek legyünk mi szakszervezetisek.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a