Keresés
Close this search box.

2023. október 7-én zajlott a középszintű képzésünk 1. turnusának nyitófoglalkozása

„Sikerült kimozdítanotok a komfortzónámból, és ettől nem éreztem magam kellemetlenül.”

„Annyira jó volt annyira jól éreztem magam, hogy átélhettem azokat az érzéseket, amiket egyébként élőben egy valós tárgyaláson is átélek, mert ebből megint sokat tanulok és már másképp fogok legközelebb élőben tárgyalni.”

„Igazából nap mint nap be vagyunk zárva és határolva a saját korlátjaink közé, amely becsuk minket bezárja eleve a lehetőségeket ma azt tanultam, hogy át kell lépni ezeken a korlátokon.”

„A korábbi képzések anyagai engem megváltoztattak bátrabb vagyok nem okoz gondot, ha fel kell lépnem a közösség érdekében és sokkal tudatosabban járok el.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a