Keresés
Close this search box.

SZEF Oktatás Debrecen 1. ciklus 1. nap

2023. szeptember 30-án a debreceni csoport is megkezdte az alapképzés őszi szemeszterét.

“Örülök neki, hogy nagyon sok mindenben megerősített ez az alkalom. Nagyon sok probléma van, amit meg kell oldani, és az a fajta szemlélet, amit ma képviseltetek, az megerősített, hogy jó úton vagyunk és jókat gondolunk.”

“Eddig is volt egy elképzelésem, hogy a szakszervezet egy menő és jó dolog, de ahogy ma jöttek a történetek, bennem is nagyon sok előítélet és misztikus köd eloszlott és így sokkal tudatosabbnak érzem magam a téma kapcsán.”

“Én eddig is tudtam, hogy nagyon sok mindent elérhetünk a szakszervezettel – de most megbizonyosodtam, hogy még mennyi mindent el tudunk érni, és ez jó érzés.”

“Jó volt belelátni a mélységébe, hogy honnan is indult maga szakszervezet, hogy mennyire erős lehetne.”

“Mindenki bátor volt, a saját véleményét is át tudta adni.”

“Nekem nagyon inspiráló volt, hogy ennyiféle ember ennyiféle területről mind ugyanazt szeretné a saját közegében, ugyanaz a cél. Nem is ismertük egymást, és mégis tudtunk együtt dolgozni.”

“Nagyon jó volt visszacsatolásként, megerősítésként, hogy a feladatmegoldás során, amit az előző tanfolyamon hallottunk, azt most beépítettük, és azt kaptuk vissza, hogy jó ez az út. Próbálunk tehát ezen tovább menni.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik