SZEF Oktatás Debrecen 1. ciklus 1. nap

“Örülök neki, hogy nagyon sok mindenben megerősített ez az alkalom. Nagyon sok probléma van, amit meg kell oldani, és az a fajta szemlélet, amit ma képviseltetek, az megerősített, hogy jó úton vagyunk és jókat gondolunk.”

“Eddig is volt egy elképzelésem, hogy a szakszervezet egy menő és jó dolog, de ahogy ma jöttek a történetek, bennem is nagyon sok előítélet és misztikus köd eloszlott és így sokkal tudatosabbnak érzem magam a téma kapcsán.”

“Én eddig is tudtam, hogy nagyon sok mindent elérhetünk a szakszervezettel – de most megbizonyosodtam, hogy még mennyi mindent el tudunk érni, és ez jó érzés.”

“Jó volt belelátni a mélységébe, hogy honnan is indult maga szakszervezet, hogy mennyire erős lehetne.”

“Mindenki bátor volt, a saját véleményét is át tudta adni.”

“Nekem nagyon inspiráló volt, hogy ennyiféle ember ennyiféle területről mind ugyanazt szeretné a saját közegében, ugyanaz a cél. Nem is ismertük egymást, és mégis tudtunk együtt dolgozni.”

“Nagyon jó volt visszacsatolásként, megerősítésként, hogy a feladatmegoldás során, amit az előző tanfolyamon hallottunk, azt most beépítettük, és azt kaptuk vissza, hogy jó ez az út. Próbálunk tehát ezen tovább menni.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az európai szakszervezetek nemet mondanak a megszorításokra

  Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Gazdasági Munkabizottsága november 16-án tartotta évzáró ülését Brüsszelben. Napirendjén az európai munkavállalók szempontjából különösen időszerű és fontos kérdések szerepeltek: az EU makrogazdasági kilátásai, a