Keresés
Close this search box.

A 2023. 07. 06-ai Ügyvivő Testületi ülés határozatai

38/2023 (07.06.) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnökét, a jelen előterjesztés mellékletét képező munkaszerződés alapján munkaviszonyban foglalkoztatja. A SZEF Ügyvivő Testülete ezzel egyidejűleg megbízza dr. Szabó Róbert Tamás alelnököt a SZEF elnökével kapcsolatos munkáltatói jogok gyakorlásával.

39/2023. (07.06.) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a BRDSZ kilépési nyilatkozatát a SZEF tudomásul vette, és felhatalmazza a SZEF elnökét és alelnökeit, hogy az ezzel kapcsolatos értesítést megfogalmazza. Ebben a tájékoztatásban köszönjék meg a BRDSZ elmúlt 30 évben, a Szövetség tagjaként nyújtott munkáját és együttműködését.

40/2023. (07.06.) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy az MKKSZ kilépési szándékát tudomásul veszi, és megbízza a SZEF elnökét és alelnökeit azzal, hogy a kilépéssel kapcsolatos időpont pontosítására vonatkozó kérdéssel az MKKSZ elnökségét megkeresse.

41/2023. (07.06.) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF soron következő Szövetségi Tanács ülését 2023.08.22-én 10 órai kezdettel hívja össze. A határozatképtelenség esetén 11:00-kor változatlan napirenddel ismét összehívja az ülést.

42/2023. (07.06.) SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnöke kezdeményezze az OKÉT MVO és az OKÉT plenáris ülésének összehívását.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.