Keresés
Close this search box.

Nálunk is lehetsz FES-Ösztöndíjas

Idén is lehet jelentkezni a Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest Ösztöndíjprogramjára, amiben a SZEF is partnerszervezetként vesz részt.

Alapvetően három különböző területen lesz lehetősége a sikeres pályázónak bekapcsolódni a SZEF munkájába. A SZEF oktatási projektjén keresztül szervezési feladatok elvégzésében vehet részt a fővárosban és vidéken. A SZEF testületi munkáján keresztül az előkészítés, kapcsolattartás, lebonyolítás területén szerezhet tapasztalatokat. A nemzetközi kapcsolatok területén bizonyos szakszervezeti szövetségekkel történő kapcsolattartás és kapcsolatfelvétel lenne a feladat. Amennyiben e területen kellő ambícióval bír az ösztöndíjas, jelentős önállóságot kapna. A SZEF Iroda távmunka rendszerben működik, a bázis iroda alkalmankénti, előre egyeztetett használata mellett. További a részletekhez.

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Béláról és Bacsó Béláról. Idén először 3 helyszínen, köztük egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros