A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének.
Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását a SZEF oktatási programjának keretein belül aktív tagjaink számára is.
A szakszervezeti munka mellett rendszeresen oktat még az ELTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékén, illetve a BME Munkavédelmi Továbbképző Központjában is.
Az államigazgatásban, valamint a versenyszférában szerzett tapasztalatai, széleskörű ismeretei és rendszeres oktatói munkája reményeink szerint nemcsak a SZEF, hanem a teljes munkavállalói oldal számára nagy segítségre lesznek.
Az oldal korábbi ügyvivője Borhidi Gábor, negyed évszázados ügyvivői szerepéből visszavonulva, a tőle megszokott magas szakmai követelmények alapján határozottan kiállt a SZEF által delegált Dudás Katalin mellett. Támogatása minden résztvevő számára biztosíték arra, hogy a Munkavállalói oldal munkájának koordinálása magas színvonalon fog zajlani.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF Oktatási programja

KURZUSOK CÉLCSOPORT KOMPETENCIA KIMENET Alapszint Bizalmik és bizalmi jelöltek Érdeklődjön a közösségi érdekérvényesítés iránt Segítőkész Jó szervezőkészség Következetes Szakmájában elismert Csapatjátékos Képes legyen a saját közösségét megszervezni és demokratikusan működtetni. Ismerje