A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének.
Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását a SZEF oktatási programjának keretein belül aktív tagjaink számára is.
A szakszervezeti munka mellett rendszeresen oktat még az ELTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékén, illetve a BME Munkavédelmi Továbbképző Központjában is.
Az államigazgatásban, valamint a versenyszférában szerzett tapasztalatai, széleskörű ismeretei és rendszeres oktatói munkája reményeink szerint nemcsak a SZEF, hanem a teljes munkavállalói oldal számára nagy segítségre lesznek.
Az oldal korábbi ügyvivője Borhidi Gábor, negyed évszázados ügyvivői szerepéből visszavonulva, a tőle megszokott magas szakmai követelmények alapján határozottan kiállt a SZEF által delegált Dudás Katalin mellett. Támogatása minden résztvevő számára biztosíték arra, hogy a Munkavállalói oldal munkájának koordinálása magas színvonalon fog zajlani.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.