Keresés
Close this search box.

Nőnap 2023

A SZEF 2020-tól folyamatosan és tudatosan készül a fontosabb munkásmozgalmi napokra, így a Nemzetközi Nőnapra is. Előbb a nők egyenjogúsági törekvései, majd a nőket ért erőszak formái ellen tiltakozó mozgalmak fontos napja március 8-a, amit a SZEF-ben is ennek megfelelően igyekszünk keretezni.
Idén egy olyan információs plakáttal készültünk, amely azon szervezetek elérhetőségeit tartalmazza, amelyek erőszak vagy krízishelyzet esetén tudnak segítséget adni a bajbajutott érintetteknek.
Célunk, hogy a plakátok minél több munkahelyen vagy közösségi térben láthatóvá váljanak, hogy minél több áldozattá vált személy minél hamarabb minél több segítséghez juthasson.
Tudjuk, hogy ez nem elég, de jelenleg erre van erőforrásunk. Örülnénk, ha minél több munkahely komolyabb figyelmet fordítana a munkahelyi erőszak megfékezésére, minél több edukációs program indulna, hogy kiszűrjük és megállítsuk a bántalmazó viselkedést a környezetünkben; támogatást nyújtsunk mindazoknak, akik áldozatokká válnak.
Fontos, hogy tudjuk: van segítség!

Nyomtatható plakát

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.