Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN!

A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a Kossuth térre az Akadémia utcán!
A SZEF és egyes tagszakszervezeti részt vesznek a demonstráción. A csatlakozni kívánók a Belügyminisztérium előtt gyülekezetnek a SZEF zászló körül.

Menetrend:
14:45 – petíció átadása a Belügyminisztérium képviselőjének
15:00 – menet indulása a Kossuth térre az Akadémia utcán

Fellépők:
MISKOLCI HERMAN OTTÓ GIMNÁZIUM
Koncertet ad a miskolci Herman Ottó Gimnázium volt diákjainak és jelenlegi tanárainak együttese, Kiss Zoltán vezetésével. A We are the world dalt szívvel-lélekkel éneklik, népszerűek a közösségi oldalakon.

HENDE ISTVÁN
Hende István a jáki Nagy Márton Általános iskolából érkezett. Versbe szedte az oktatás gyötrelmét, mindegyik egy rímért kiált.

MOLNÁR ÁRON
Színész, aktivista, az oktatás megjavításáért szerveződő tüntetések ikonikus alakja, a noÁr Mozgalom alapítója.

PATAKI KLÁRA
Gyógypedagógus és anya: autista lánya révén is sokat dolgozik autista gyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel. Bőven van tapasztalata arról, milyen nehézségekkel néz szembe egy szakember és egy szülő.

SZÉPLÁBI BORI
A legtöbben énekesként ismerik és követik, de a tüntetésen szülőként és oktatóként tárja fel a problémákat.
17:00-17:30 – várható befejezés
Támogasd a tüntetés megszervezését az alábbi linken vagy utalással a 11707024-20104436-00000000 bankszámlaszámon “Tüntetés” közleménnyel. Köszönjük!

TÁMOGATOM

Hívjátok meg az ismerőseiteket, legyünk minél többen november 26-án a Kossuth téren!
Az eseményt az Amnesty biztosítja.

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és

SZEF Nyugdíjas Tagozatának továbbképzése

Tájékoztató   2022. november 23-án a SZEF Nyugdíjas Szervezete továbbképző konferenciát tartott a Benczúr Hotelben. A rendezvényen neves közgazdász egyetemi tanárok és szociológus tartott előadást a megjelent nyugdíjas szakszervezeti tagoknak.

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós