Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN!

A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a Kossuth térre az Akadémia utcán!
A SZEF és egyes tagszakszervezeti részt vesznek a demonstráción. A csatlakozni kívánók a Belügyminisztérium előtt gyülekezetnek a SZEF zászló körül.

Menetrend:
14:45 – petíció átadása a Belügyminisztérium képviselőjének
15:00 – menet indulása a Kossuth térre az Akadémia utcán

Fellépők:
MISKOLCI HERMAN OTTÓ GIMNÁZIUM
Koncertet ad a miskolci Herman Ottó Gimnázium volt diákjainak és jelenlegi tanárainak együttese, Kiss Zoltán vezetésével. A We are the world dalt szívvel-lélekkel éneklik, népszerűek a közösségi oldalakon.

HENDE ISTVÁN
Hende István a jáki Nagy Márton Általános iskolából érkezett. Versbe szedte az oktatás gyötrelmét, mindegyik egy rímért kiált.

MOLNÁR ÁRON
Színész, aktivista, az oktatás megjavításáért szerveződő tüntetések ikonikus alakja, a noÁr Mozgalom alapítója.

PATAKI KLÁRA
Gyógypedagógus és anya: autista lánya révén is sokat dolgozik autista gyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel. Bőven van tapasztalata arról, milyen nehézségekkel néz szembe egy szakember és egy szülő.

SZÉPLÁBI BORI
A legtöbben énekesként ismerik és követik, de a tüntetésen szülőként és oktatóként tárja fel a problémákat.
17:00-17:30 – várható befejezés
Támogasd a tüntetés megszervezését az alábbi linken vagy utalással a 11707024-20104436-00000000 bankszámlaszámon “Tüntetés” közleménnyel. Köszönjük!

TÁMOGATOM

Hívjátok meg az ismerőseiteket, legyünk minél többen november 26-án a Kossuth téren!
Az eseményt az Amnesty biztosítja.

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.