Meghívó: A magyar közszolgálati szabályozás 30 éve

2022. november 10-én, a Magyar Munkajogi Társaság szervezésében kerül sor a

Munkajogi rendszerváltástól napjainkig – a magyar közszolgálati szabályozás 30 éve

című konferenciára.

A konferencián a SZEF több korábbi és jelenlegi együttműködő munkajogász partnere (dr. Horváth István, dr. Kártyás Gábor), illetve Boros Péterné, a SZEF tagszervezet MKKSZ elnöke is előadást tart.
A részvétel regisztrációhoz és regisztrációs díjhoz (9500 Ft) kötött, melyről itt tájékozódhatnak. Jogtanácsosok számára 6 szakmai kreditpontot jelent a rendezvényen történő részvétel.

Regisztrálni és számlát igényelni a regisztrációs díjról 2022. november 7-ig az alábbiemail címen lehet:
nemethne.krisztina@ajk.elte.hu

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.