Meghívó: A magyar közszolgálati szabályozás 30 éve

2022. november 10-én, a Magyar Munkajogi Társaság szervezésében kerül sor a

Munkajogi rendszerváltástól napjainkig – a magyar közszolgálati szabályozás 30 éve

című konferenciára.

A konferencián a SZEF több korábbi és jelenlegi együttműködő munkajogász partnere (dr. Horváth István, dr. Kártyás Gábor), illetve Boros Péterné, a SZEF tagszervezet MKKSZ elnöke is előadást tart.
A részvétel regisztrációhoz és regisztrációs díjhoz (9500 Ft) kötött, melyről itt tájékozódhatnak. Jogtanácsosok számára 6 szakmai kreditpontot jelent a rendezvényen történő részvétel.

Regisztrálni és számlát igényelni a regisztrációs díjról 2022. november 7-ig az alábbiemail címen lehet:
nemethne.krisztina@ajk.elte.hu

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és

SZEF Nyugdíjas Tagozatának továbbképzése

Tájékoztató   2022. november 23-án a SZEF Nyugdíjas Szervezete továbbképző konferenciát tartott a Benczúr Hotelben. A rendezvényen neves közgazdász egyetemi tanárok és szociológus tartott előadást a megjelent nyugdíjas szakszervezeti tagoknak.

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós